Iata ingredientele de care aveti nevoie pentru reteta de brose cu dovleac si cacao:
250 g faina
250 g piure de dovleac
250 g zahar brun
50 g cacao
2 oua
100 ml ulei de foarea soarelui
100 ml lapte dulce
1 lingurita scortisoara macinata
1/4 lingurita nucsoara
1 plic zahar vanilat
1 praf sare
Incepeti prin a pregati piureul de dovleac. Astfel, curatati dovleacul, dati-l pe razatoarea mare si amestecati-l cu 100 g zahar brun. Puneti-l pe foc si caliti-l pana scade sucul si obtineti consistenta unui piure. Adaugati zaharul vanilat, amestecati si lasati-l la racorit.
Bateti ouale spuma cu restul de zahar, apoi adaugati piureul de dovleac, uleiul si laptele. Cerneti faina, amestecati-o cu praful de copt, cacaoa, scortisoara, nucsoara si un praf de sare si adaugati-le peste compozitia de dovleac. Amestecati bine.
Tapetati formele de briose cu hartiute speciale pentru copt si umpleti-le trei sferturi cu compozitia. Coaceti la foc mediu timp de 15-20 de minute, in functie de puterea cuptorului.
Pofta buna!
27.09.2015
Niciun comentariu :
Impartaseste din experienta...