Pentru reteta de prajitura cu branza de vaci aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
250 g zahar
125 g unt moale
3 oua
1 plic zahar vanilat
1 kg branza proaspata de vaci
1 plic praf budinca de vanilie dr. Oetker
5 linguri gris
1 plic praf de copt
1 lamaie (zeama si coaja rasa)
unt pentru uns forma de prajitura
zahar pentru pudrat
Incepeti prin a freca spuma intr-un castron untul cu zaharul, ouale si zaharul vanilat.
Amestecati branza de vaci cu praful de budinca si incorporati grisul. La final, adaugati praful de copt, zeama si coaja de lamaie. Amestecati cu crema de oua si formati din compozitie un aluat omogen.
Ungeti o forma de prajitura cu unt, asezati aluatul si coaceti in cuptorul preincalzit timp de 50-60 de minute. Lasati sa se raceasca in forma, si presarati zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!
Niciun comentariu :
Impartaseste din experienta...